Ruokalista
”Kuin kotona, mutta kokkien tekemää!”
Antti Larmola, Bistro Ingridin omistaja
On hauskaa matkustaa maailmalla ja nähdä monenlaista.
Silti sitä aina kaipaa takaisin kotikaupunkiin, Helsinkiin.
Ravintolamme ruokalista vaihtuu parin kuukauden välein.
Haluamme tarjota kauden parhaita makuja, ranskalaisia ja
kansainvälisiä klassikoita ja myös uutuuksia.
Tervetuloa meille Ullanlinnaan, ilta ravintola
Bistro Ingridissä on kuin kotiin tulisi!
Hearty meals and nice wines in a good company, what more
can you expect for a perfect night out?
See full english menu down below.
Menu
Alkuun tai kevyemmin
Ranskalaista maalaisleipää Väyrysen leipomosta (K, L, pyydett. Ve), 5 €
Oliiveja (K, G, Ve), 5 €
Vihersalaatti (K, Ve, G), 7 €
Quiche Florentine – pinaatti–gruyère-juustopiiras ja salaatti (K), 14 €
Maa-artisokkakeitto, pekonimuru (L, G, pyyd K tai V)(FI), 15 €
Lohikeitto (L, pyydett. G, M), 15 €/20 €
Moules marinières – simpukat merimiehen tapaan (L, G), 22 €
Varsinaiset
Gratin d’aubergines à la Grecque – kreikkalainen vegaanijuusto-munakoisovuoka (K, Ve, G), 22 €
Herkkutatti-pappardellepasta, voipapuja ja salviavoita (K, L, pyydett. Ve, G), 24 €
Ragù Bolognese – naudanjauhelihakastiketta ja pappardellepastaa (L)(FI), 23 €
Takapihan savulohta, kukkakaalia, jääfenkolisalaattia ja veriappelsiini-hollandaise (G), 29 €
Paistettua maissikanan rintaa suprême, herkkusienikastiketta (L, G)(FR), 28 €
Lisäksi
Vihersalaatti (K, Ve, G), 5 €
Paistetut perunat & sahramiaïoli (K, M, G, pyydett. Ve), 6 €
Loppuun
Suklaafondant ja vaniljajäätelö (K), 12 €
Crêpe Suzette ja vaniljajäätelö (K, L), 12 €
Sorbet ja marjoja (K, G, Ve), 8 €
Kysy henkilökunnalta lisätietoja allergeeneista!
Menu in English
Starters or Light Meals
Sourdough Bread from Väyrynen Bakery, Butter (V, L , on request Ve), 5 €
Olives (V, G, Ve), 5 €
Green Salad (V, Ve, G), 7 €
Quiche Florentine – Spinach and Gruyère Cheese Pastry with Side Salad (V), 14 €
Jerusalem Artichoke soup, Bacon Sprinkle (L, G, on request V or Ve)(FI), 15 €
Salmon Soup (L, on request M, G), 15 €/20 €
Moules Marinières – Blue Mussels in Creamy White Wine Sauce (L, G), 20 €
Mains
Gratin d’aubergines à la grecque – Greek Aubergine Casserole with Vegan Cheese Gratin (V, Ve, G), 22 €
Porcini Mushroom Pasta with Lima Beans and Sage Butter (V, L, on request Ve or G), 24 €
Ragù Bolognese – Beef Ragout, Pappardelle Pasta (L)(FI), 23 €
Backyard Smoked Salmon, Cauliflower, Fennel Salad, Blood Orange Hollandaise (G), 29 €
Suprême de poulet aux champignons – Chicken Supreme with Mushroom Sauce (L, G)(FR), 28 €
Sides
Green Salad (V, Ve, G), 7 €
Fried potatoes & Saffron Aïoli (V, M, G, on request Ve), 6 €
Desserts
Chocolate Fondant and Vanilla Ice Cream (V), 12 €
Crêpe Suzette and Vanilla Ice Cream (V, L), 12 €
Sorbet, Berries (V, G, Ve), 8 €
V=Vegetarian
Ve=Vegan
L=Lactose Free
LL=Low Lactosis
G=Gluten Free
M=Milk Free
The origin of meat is stated with a country code – FI for Finland etc.
Ask for more information concerning allergies!